Αρχική Σελίδα Προϊόνταχαμηλός καπνός μηδενικά καλώδιο αλόγονου

Ο αγωγός χαλκού EPR/XLPE μόνωσε SWA MV LSZH 3 καλωδίων δύναμης τον πυρήνα

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας θωρακισμένο ηλεκτρικό καλώδιο για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας θωρακισμένο ηλεκτρικό καλώδιο για τις πωλήσεις
Προμηθευτής της Νίκαιας, γρήγορη απάντηση ταχύτητας, γρήγορος χρόνος παράδοσης, υψηλός - ποιοτικό προϊόν. Είμαι τυχερός να σας βρώ!

—— John Smith

Ήμαστε να εργαστούμε με μαζί για 5 έτη, είναι καλός προμηθευτής και καλοί φίλοι, η τιμή μας για να εργαστούμε με τα.

—— Mohamed Rebai

Είμαι πολύ ευτυχής με την υπηρεσία αυτής της επιχείρησης, πιστεύω ότι η επιχείρησή τους θα είναι καλύτερη και καλύτερη.

—— daniel

Η επαγγελματικές παρουσίαση και η υπηρεσία σας ότι μας δώσατε άξιζαν μια όρθια επευφημία. Το Shenghua πρέπει να έχει περισσότερο φωτεινό μέλλον.

—— Rendell Brewster

Шенгхуа іс а цредібле энтерпрісэ, ве хве эстаблішед цооператыён фор з ерс анд віл кеп лонг тэрм цооператыён.

—— KHADBAATAR

Είμαι Online Chat Now

Ο αγωγός χαλκού EPR/XLPE μόνωσε SWA MV LSZH 3 καλωδίων δύναμης τον πυρήνα

Κίνα Ο αγωγός χαλκού EPR/XLPE μόνωσε SWA MV LSZH 3 καλωδίων δύναμης τον πυρήνα προμηθευτής
Ο αγωγός χαλκού EPR/XLPE μόνωσε SWA MV LSZH 3 καλωδίων δύναμης τον πυρήνα προμηθευτής Ο αγωγός χαλκού EPR/XLPE μόνωσε SWA MV LSZH 3 καλωδίων δύναμης τον πυρήνα προμηθευτής Ο αγωγός χαλκού EPR/XLPE μόνωσε SWA MV LSZH 3 καλωδίων δύναμης τον πυρήνα προμηθευτής Ο αγωγός χαλκού EPR/XLPE μόνωσε SWA MV LSZH 3 καλωδίων δύναμης τον πυρήνα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ο αγωγός χαλκού EPR/XLPE μόνωσε SWA MV LSZH 3 καλωδίων δύναμης τον πυρήνα

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα: SHANCABLE
Πιστοποίηση: ISO,CE,IEC,TUV,KEMA
Αριθμό μοντέλου: Wdza-YJY

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 200 μέτρα
Τιμή: US$0.42~150 / Meter
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο τύμπανο
Χρόνος παράδοσης: Εξαρτάται από την ποσότητα
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 1500 χλμ το μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πρότυπο προϊόντων: Καλώδιο LSZH Μαέστρος Υλικό: Χαλκός
Μονωτικά Υλικά: XLPE Πυρήνες: 3 πυρήνες
Γίνοντας τυποποιημένος: Iec60502-1 Εργασία: 90℃
Δείγματος: ελεύθερο

Αγωγός EPR χαλκού/μονωμένος XLPE SWA MV LSZH 3 καλωδίου τροφοδοσίας πυρήνας

 

 

Οθόνη μόνωσης

Η οθόνη μόνωσης αποτελείται από ένα εξωθημένο στρώμα της μη μεταλλικής, ημιαγωγικής ένωσης που εξωθείται πέρα από τη μόνωση κάθε πυρήνα. Εξωθημένος ο ημι

η διεύθυνση του στρώματος θα αποτελεσθεί από τη συνδεμένη ή κρύα strippable ημιαγωγική ένωση ικανή της αφαίρεσης για να ενώσει ή τη λήξη. Σαν επιλογή, μια ημιαγωγική ταινία μπορεί να είναι

εφαρμοσμένος πέρα από τους μεμονωμένη πυρήνες ή τη συνέλευση πυρήνων ως κλινοστρωμνή για το μεταλλικό στρώμα. Το ελάχιστο πάχος είναι 0,3 χιλ. και η μέγιστη ειδική αντίσταση είναι 500 ωμ-μ σε 90°C. Η οθόνη εγκαθίσταται στενά στη μόνωση για να αποκλείσει όλα τα κενά αέρα και να είναι εύκολα χέρι που γδύνεται μπορεί στην περιοχή. Η οθόνη μόνωσης δεν είναι απαραίτητη και για το PVC και για EPR/HEPR μόνωσε το ηλεκτρικό καλώδιο 1.8/3.6KV και 3.6/6KV. Η οθόνη μπορεί να καλυφθεί από το ημι-αγώγιμο νερό που εμποδίζει τη swellable ταινία για να εξασφαλίσει διαμήκη στεγανότητα.

 

Εσωτερικά κάλυψη & υλικά πληρώσεως

Για το ηλεκτρικό καλώδιο με ένα συλλογικό μεταλλικό στρώμα ή το ηλεκτρικό καλώδιο με ένα μεταλλικό στρώμα πέρα από κάθε άτομο αφαιρεί τον πυρήνα με τα πρόσθετα συλλογικά μεταλλικά στρώματα, ημιαγωγικά

η εσωτερικά κάλυψη και τα υλικά πληρώσεως θα εφαρμοστούν πέρα από βαλμένη επάνω στους πυρήνες. Η εσωτερικά κάλυψη και τα υλικά πληρώσεως αποτελούνται από το υλικό μη υγροσκοπικών όπως το πολυπροπυλένιο, εκτός από εάν το καλώδιο πρόκειται να γίνει κατά μήκος υδατοστεγές. Η εσωτερική κάλυψη εξωθείται γενικά αλλά μπορεί να περιτυλιχτεί εάν interstices μεταξύ των πυρήνων γεμίζουν.

Το κατά προσέγγιση πάχος των εξωθημένων εσωτερικών καλυμμάτων δίνεται στον πίνακα 2:

 

Μεταλλικό στρώμα 

Το μεταλλικό στρώμα μπορεί να εφαρμοστεί πέρα από τους μεμονωμένους πυρήνες ή τη συνέλευση πυρήνων συλλογικά. Οι ακόλουθοι τύποι μεταλλικών στρωμάτων παρέχονται:

 

1) Μεταλλική οθόνη

2) Ομόκεντρος αγωγός

3) Μεταλλική θήκη

4) Μεταλλικό τεθωρακισμένο

 

Η μεταλλική οθόνη θα αποτελεσθεί από είτε τις ταινίες χαλκού είτε ένα ομόκεντρο στρώμα των καλωδίων χαλκού είτε έναν συνδυασμό ταινιών και καλωδίων. Ο ομόκεντρος αγωγός εφαρμόζεται άμεσα πέρα από την εσωτερική κάλυψη. Η μεταλλική θήκη αποτελείται από το μόλυβδο ή το κράμα μολύβδου που εφαρμόζεται ως στενά κατάλληλος άνευ ραφής σωλήνας. Το μεταλλικό τεθωρακισμένο αποτελείται από καθένα επίπεδο τεθωρακισμένο καλωδίων, το στρογγυλό τεθωρακισμένο καλωδίων, και το διπλό τεθωρακισμένο ταινιών.

 

Θήκη χωρισμού (για το θωρακισμένο καλώδιο):

Η θήκη χωρισμού περιλαμβάνει ένα στρώμα του εξωθημένου PVC, του PE ή LSZH που εφαρμόζονται πέρα από βαλμένη επάνω στους πυρήνες κάτω από το τεθωρακισμένο. Το PVC είναι κανονικά από βαθμό ST2 και PE του βαθμού ST7. Το ονομαστικό πάχος υπολογίζεται από 0.02Du + 0.6mm

όπου το du είναι η φανταστική διάμετρος κάτω από τη θήκη στο χιλ. Για το ηλεκτρικό καλώδιο χωρίς μια θήκη μολύβδου, το ονομαστικό πάχος θηκών χωρισμού δεν θα είναι λιγότερο από 1.2mm. Για το ηλεκτρικό καλώδιο όπου η θήκη χωρισμού εφαρμόζεται πέρα από τη θήκη μολύβδου, το ονομαστικό πάχος θηκών χωρισμού δεν θα είναι λιγότερο από 1.0mm.

 

Περιτυλιγμένη κλινοστρωμνή (για το θωρακισμένο μόλυβδο - τυλιγμένο καλώδιο):

Η περιτυλιγμένη κλινοστρωμνή που εφαρμόζεται στη θήκη μολύβδου αποτελείται από είτε τις γονιμοποιημένες/συνθετικές συντεθειμένες ταινίες εγγράφου είτε έναν συνδυασμό δύο στρωμάτων αυτοί ακολουθούμενο bya ταινιών εγγράφου λίγα στρώματα των συντεθειμένων μυθικών υλικών. Το πάχος είναι περίπου 1.5mm.

 

Τεθωρακισμένο (για το θωρακισμένο καλώδιο):

Το τεθωρακισμένο εφαρμόζεται πέρα από την εσωτερική κάλυψη helically. Αποτελείται από καθένα οριζόντια γαλβανισμένο τεθωρακισμένο χαλύβδινων συρμάτων (λουρίδα), το γύρω από γαλβανισμένο τεθωρακισμένο χαλύβδινων συρμάτων, και το διπλό τεθωρακισμένο ταινιών χάλυβα.

 

Πέρα από τη θήκη
Η γενική θήκη περιλαμβάνει ένα στρώμα της εξωθημένης είτε θερμοπλαστικής ένωσης (τύπος τύπων ή PE ST7 PVC ST3 ή LSZH) είτε της elastomeric ένωσης (polychlorprene CSP ή
το PE). Το ονομαστικό πάχος θηκών πλεονάσματος υπολογίζεται από 0.035D+1 όπου το Δ είναι η fictitiuous διάμετρος αμέσως κάτω από τη θήκη πλεονάσματος στο χιλ. Για το ηλεκτρικό καλώδιο και το ηλεκτρικό καλώδιο με τη θήκη πλεονάσματος που δεν εφαρμόστηκε πέρα από το τεθωρακισμένο, μεταλλική οθόνη ή ο ομόκεντρος αγωγός, το ονομαστικό πάχος θηκών πλεονάσματος δεν θα είναι λιγότερο από 1.4mm. Και για το ηλεκτρικό καλώδιο με πέρα από τη θήκη που εφαρμόζεται πέρα από το τεθωρακισμένο, τη μεταλλική οθόνη ή τον ομόκεντρο αγωγό, το ονομαστικό πάχος θηκών πλεονάσματος δεν θα είναι λιγότερο από 1.8mm.

Ο αγωγός χαλκού EPR/XLPE μόνωσε SWA MV LSZH 3 καλωδίων δύναμης τον πυρήνα

Ο αγωγός χαλκού EPR/XLPE μόνωσε SWA MV LSZH 3 καλωδίων δύναμης τον πυρήνα

 

Ο αγωγός χαλκού EPR/XLPE μόνωσε SWA MV LSZH 3 καλωδίων δύναμης τον πυρήνα

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Shenghua Cable (Group) Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mayling Zhao

Τηλ.:: +8615901866124

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)